Суп-пюре із гарбуза гострий

  • recipe-time

    Підготовка

    20 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    40 хвилин

  • recipe-servings

    3 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г гарбуза;
  • 2 склянки води;
  • 1 ст. л. маргарину;
  • 1 ст. л. пшеничного борошна;
  • 1 ст. л. оцту;
  • 1 пучок кропу;
  • 1 цибулина;
  • цукор;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокГарбуз обробити, нарізати шматочками, протушкувати в трохи підсоленій воді і перетерти через сито. Із маргарину та борошна зробити соус, добре перемішати його з гарбузом, довести до кипіння і додати оцет, цукор і зелень кропу.
  • 2 крокМожна подати до супу кубиками нарізаний шпик та чорний хліб.
  • 3 крокВ суп можна додати трохи спасеровану терту цибулю.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test