
Суп-пюре із гарбуза солодкий
-
Підготовка
-
Готувати
-
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 500 г гарбуза;
- 1 склянка води;
- 2 склянки молока;
- 2 ст. л. пшеничного борошна;
- 1 ст. л. лимонної цедри;
- 3 ст. л. цукру;
- 2 ст. л. вершкового масла;
- 1 ч. л. товченої кориці;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокГарбуз розрізати на шматочки, протушкувати у невеликій кількості підсоленої води, і перетерти через сито. Потім залити молоком, заправити трохи спасерованим борошном, додати цукор і терту цедру.
- 2 крокПри подачі до столу додати в суп масло і товчену корицю.
- 3 крокЗамість борошна для заправки можна взяти манну крупу, тоді суп вийде густішим і ситнішим.