Суп-пюре із гарбуза солодкий

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г гарбуза;
  • 1 склянка води;
  • 2 склянки молока;
  • 2 ст. л. пшеничного борошна;
  • 1 ст. л. лимонної цедри;
  • 3 ст. л. цукру;
  • 2 ст. л. вершкового масла;
  • 1 ч. л. товченої кориці;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокГарбуз розрізати на шматочки, протушкувати у невеликій кількості підсоленої води, і перетерти через сито. Потім залити молоком, заправити трохи спасерованим борошном, додати цукор і терту цедру.
  • 2 крокПри подачі до столу додати в суп масло і товчену корицю.
  • 3 крокЗамість борошна для заправки можна взяти манну крупу, тоді суп вийде густішим і ситнішим.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test