Суп-пюре із картоплі

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 400 г картоплі;
  • 1 склянка молока;
  • 1 склянка води;
  • 1 ст. л. вершкового масла;
  • 1 яйце;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокКартоплю почистити, вимити, залити холодною водою і варити до м’якого стану. Відвар відокремити, а зварену картоплю протерти.
  • 2 крокОтримане пюре розвести відцідженим відваром і молоком, додати сіль і ще раз прокип’ятити.
  • 3 крокПеред подачею до столу заправити розтертим із жовтком маслом. Замість жовтка суп можна заправити морквяним соком.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test