Суп-пюре із моркви молочний

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 5-6 шт. моркви;
  • 0,5 склянки рису;
  • 1,5 ст. л. вершкового масла;
  • 1 склянка молока;
  • 5 стаканів води;
  • 0,5 ч. л. цукру;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокОчищену і помиту моркву нарізати тоненькими скибками, залити 0,25 склянки води, додати масло, сіль, цукор і тушкувати 10 хвилин.
  • 2 крокПотім всипати промитий рис, залити 5 склянок води і варити під кришкою на слабкому вогні 40-50 хвилин, після чого разом з відваром протерти через сито.
  • 3 крокОтримане пюре розвести гарячим молоком і посолити на смак. При подачі до столу заправити маслом. До супу подати грінки.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test