Суп-пюре із моркви з грінками

  • recipe-time

    Підготовка

    20 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    35 хвилин

  • recipe-servings

    3 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 4 моркви;
  • 0,3 склянки рису;
  • 1 ст. л. вершкового масла;
  • 150 г молока;
  • 1 жовток;
  • цукор;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМоркву нарізати скибками, заправити сіллю, цукром, трохи підсмажити на маслі, перекласти в каструлю, залити бульйоном, додати промитий рис і варити при помірному кипінні до готовності.
  • 2 крокМасу протерти, знову довести до кипіння, розвести бульйоном до потрібної консистенції, заправити маслом і лізоном.
  • 3 крокОкремо подати підсушені грінки із пшеничного хліба.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test