
Суп-пюре із моркви з грінками
-
Підготовка
20 хвилин
-
Готувати
35 хвилин
-
3 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 4 моркви;
- 0,3 склянки рису;
- 1 ст. л. вершкового масла;
- 150 г молока;
- 1 жовток;
- цукор;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокМоркву нарізати скибками, заправити сіллю, цукром, трохи підсмажити на маслі, перекласти в каструлю, залити бульйоном, додати промитий рис і варити при помірному кипінні до готовності.
- 2 крокМасу протерти, знову довести до кипіння, розвести бульйоном до потрібної консистенції, заправити маслом і лізоном.
- 3 крокОкремо подати підсушені грінки із пшеничного хліба.