
Суп-пюре із томатів та яблук
-
Підготовка
-
Готувати
-
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 4 томати;
- 1 морква;
- 1 цибуля;
- 2-3 яблука;
- 1 ст. л. пшеничного борошна;
- 1 ст. л. вершкового масла;
- 1 ст. л. товченого гострого перцю;
- 100 г рису;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокМоркву і цибулю нарізати скибками, трохи спасерувати на маслі, всипати змішане з гострим перцем борошно і продовжувати смажити ще 2 хвилини.
- 2 крокПотім перекласти в каструлю, залити гарячим бульйоном, довести до кипіння, додати нарізані скибки томатів та свіжі яблука, очищені від шкірки і насіння, варити 20-30 хвилин. Масу перетерти через сито, знову довести до кипіння і посолити.
- 3 крокМожна окремо відварити в підсоленій воді рис і подати його до супу в окремій тарілці.