Суп-пюре із томатів та яблук

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 4 томати;
  • 1 морква;
  • 1 цибуля;
  • 2-3 яблука;
  • 1 ст. л. пшеничного борошна;
  • 1 ст. л. вершкового масла;
  • 1 ст. л. товченого гострого перцю;
  • 100 г рису;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМоркву і цибулю нарізати скибками, трохи спасерувати на маслі, всипати змішане з гострим перцем борошно і продовжувати смажити ще 2 хвилини.
  • 2 крокПотім перекласти в каструлю, залити гарячим бульйоном, довести до кипіння, додати нарізані скибки томатів та свіжі яблука, очищені від шкірки і насіння, варити 20-30 хвилин. Масу перетерти через сито, знову довести до кипіння і посолити.
  • 3 крокМожна окремо відварити в підсоленій воді рис і подати його до супу в окремій тарілці.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test