Суп-пюре із зеленого горошку

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 400 г зеленого горошку (свіжого або консервованого);
  • 50 г листя салату;
  • 3 цибулі;
  • 1 ч. л. цукру;
  • 1,5 ч. л. солі;
  • 3 ст. л. вершкового масла;
  • 4 склянки курячого бульйону;
  • мелений духмяний перець ОгородникТМ.

Процес приготування

  • 1 крокПокласти в каструлю зелений горошок, дрібно нарізані листя салату і цибулю, приправити цукром, сіллю і корицею, перцем ОгородникТМ, залити бульйоном і поставити на вогонь.
  • 2 крокПісля того, як суп закипить, зменшити вогонь і варити до готовності горошку на помірному вогні. Бульйон злити, частину горошку відкласти, іншу протерти через сито і змішати з бульйоном, додати масло.
  • 3 крокПрокип’ятити суп на слабкому вогні ще 10 хвилин, посолити за смаком і подавати до столу, попередньо додавши в нього не протертий горошок.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test