
Суп-пюре із зеленого горошку
-
Підготовка
20 хвилин
-
Готувати
30 хвилин
-
3 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 400 г зеленого горошку (свіжого або консервованого);
- 50 г листя салату;
- 3 цибулі;
- 1 ч. л. цукру;
- 1,5 ч. л. солі;
- 3 ст. л. вершкового масла;
- 4 склянки курячого бульйону;
- мелений духмяний перець ОгородникТМ.
Процес приготування
- 1 крокПокласти в каструлю зелений горошок, дрібно нарізані листя салату і цибулю, приправити цукром, сіллю і корицею, перцем ОгородникТМ, залити бульйоном і поставити на вогонь.
- 2 крокПісля того, як суп закипить, зменшити вогонь і варити до готовності горошку на помірному вогні. Бульйон злити, частину горошку відкласти, іншу протерти через сито і змішати з бульйоном, додати масло.
- 3 крокПрокип’ятити суп на слабкому вогні ще 10 хвилин, посолити за смаком і подавати до столу, попередньо додавши в нього не протертий горошок.