Суп-пюре з морквою і овочами

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 4 моркви;
  • 4 картоплини;
  • 100 г білокачанної капусти;
  • 3 склянки води;
  • 2 ст. л. вершкового масла;
  • 1 склянка сметани;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокКартоплю, моркву, капусту очистити, промити, нарізати, залити холодною водою і варити до м’якого стану.
  • 2 крокВідвар охолодити, овочі протерти через сито. Отримане пюре розвести охолодженим відваром, додати сіль і прокип’ятити.
  • 3 крокПеред подачею до столу заправити суп маслом та сметаною.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test