
Суп селянський
-
Підготовка
25 хвилин
-
Готувати
40 хвилин
-
3 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 400 г білокачанної капусти;
- 500 г картоплі;
- 100 г моркви;
- 30 г кореня петрушки;
- 90 г ріпчастої цибулі;
- 10 г томата-пюре;
- 40 г вершкового масла;
- 50 г сметани;
- зелень петрушки, кропу;
- перець горошком ОгородникТМ;
- лавровий лист ОгородникТМ
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокКапусту нарізати брусками, картоплю – кубиками, коренеплоди – кружальцями. В киплячий бульйон покласти капусту і, коли бульйон знову закипить, картоплю, спасеровані на маслі або свинному салі моркву, петрушку, цибулю, томат-пюре, все варити 15-20 хвилин.
- 2 крокВ кінці варіння додати спеції Огородник™ (можна ще додати свіжі нарізані томати) і довести суп до готовності. Суп можна готувати з крупами, але в такому разі зменшують кількість картоплі. Перлову крупу відварити до готовності і додати в суп разом з пасерованими овочами.
- 3 крокРис і пшоно кладуть в бульйон на початку варіння, перед овочами. При подачі до столу в тарілку з супом покласти сметану і подрібнену зелень.