Суп селянський

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 400 г білокачанної капусти;
  • 500 г картоплі;
  • 100 г моркви;
  • 30 г кореня петрушки;
  • 90 г ріпчастої цибулі;
  • 10 г томата-пюре;
  • 40 г вершкового масла;
  • 50 г сметани;
  • зелень петрушки, кропу;
  • перець горошком ОгородникТМ;
  • лавровий лист ОгородникТМ
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокКапусту нарізати брусками, картоплю – кубиками, коренеплоди – кружальцями. В киплячий бульйон покласти капусту і, коли бульйон знову закипить, картоплю, спасеровані на маслі або свинному салі моркву, петрушку, цибулю, томат-пюре, все варити 15-20 хвилин.
  • 2 крокВ кінці варіння додати спеції Огородник™ (можна ще додати свіжі нарізані томати) і довести суп до готовності. Суп можна готувати з крупами, але в такому разі зменшують кількість картоплі. Перлову крупу відварити до готовності і додати в суп разом з пасерованими овочами.
  • 3 крокРис і пшоно кладуть в бульйон на початку варіння, перед овочами. При подачі до столу в тарілку з супом покласти сметану і подрібнену зелень.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test