Суп з домашньою локшиною

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г м’яса;
  • 1 морква;
  • 1 цибулина;
  • 2 ст. л. масла;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • перець горошком ОгородникТМ;
  • сіль;

Інгредієнти для домашньої локшини:

  • 1,5 склянки борошна;
  • 0,25 склянки води;
  • 1 яйце;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокЗварити бульйон. Очищені моркву і цибулю нашинкувати соломкою, спасерувати зі смальцем, додати в бульйон, довести його до кипіння, після чого всипати локшину, додати спеції Огородник™ і варити 15-20 хвилин. Перед подачею на стіл додати зелень.
  • 2 крокДля приготування локшини: борошно просіяти на стіл, зробити в ньому заглиблення, додати яйце і, помалу підливаючи холодну воду, замісити круте тісто. Розкачати його, посипати борошном і нарізати смужками, шириною 5-6 см. Смужки скласти приблизно в 6 рядків і дрібно нашинкувати, розкласти на решітці і відсіяти борошно, після чого локшину засипати в бульйон.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test