Суп з грибними галушками

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 60 г сушених грибів;
  • 270 г борошна;
  • 100 г цибулі;
  • 80 г вершкового масла;
  • 3 яйця;
  • 2-3 картоплини;
  • перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокГриби відварити в підсоленій воді, відцідити і пропустити через м’ясорубку. Нашинковану цибулю підсмажити на маслі, розтерти, з’єднати з грибами і сирими жовтками.
  • 2 крокПотім всипати борошно, додати збиті білки, розвести охолодженим грибним бульйоном і добре вимішати.
  • 3 крокПосолити, додати перець Огородник™ і знову перемішати. Підготовлене тісто кладуть ложкою в киплячий грибний бульйон і варять 10-15 хвилин. В кінці варіння додати масло.
  • 4 крокСуп також можна зварити з картоплею.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test