
Свинина, смажена в соусі з грибами
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
45 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 500 г м'якоті нежирної свинини;
- 3 ст. л. топленого сала;
- 1-2 цибулини;
- 200 г білих грибів або печериць (свіжих або маринованих);
- 300 г сметанного соусу;
- зелень;
- мелений перець ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокМ’ясо нарізати брусками, посолити, посипати перцем Огородник™ і обсмажити на жирі.
- 2 крокПотім додати нарізану тоненькими скибочками та спасеровану цибулю, підсмажені гриби та соус.
- 3 крокВсе це розмішати та прокип’ятити на слабкому вогні 8-10 хвилин.
- 4 крокГарнірувати смаженою або відварною картоплею, розсипчастою кашею.