Свинина, тушкована по-домашньому

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г свинини (м'якоть задньої ноги або лопатки);
  • 2 ст. л. пшеничного борошна;
  • 3 ст. л. свинячого сала;
  • 500 г картоплі;
  • 2 цибулини;
  • 1 морква;
  • 1 корінь селери;
  • 0,5 кореня петрушки;
  • 2 ст. л. томату-пюре;
  • зелень
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • мелений перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМ’ясо трохи відбити, посолити, посипати перцем Огородник™, запанірувати в борошні та обсмажити на жирі до утворення рум’яної скоринки.
  • 2 крокМоркву, петрушку та селеру нарізати кубиками, а цибулю і картоплю – скибочками. Корінь і цибулю обсмажити в жирі, окремо обсмажити картоплю.
  • 3 крокШматки свинини, картоплі та овочі викласти в каструльку шарами (під і над м’ясом повинні бути овочі), додати томат-пюре та лавровий лист Огородник™, залити бульйоном, звареним з свинячих кісточок, щоб він тільки прикрив продукти.
  • 4 крокНакрити посуд кришкою і тушкувати до готовності. При подачі до столу м’ясо викласти в тарілку разом з овочами та соусом.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test