
Свинина, тушкована по-домашньому
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
40 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 500 г свинини (м'якоть задньої ноги або лопатки);
- 2 ст. л. пшеничного борошна;
- 3 ст. л. свинячого сала;
- 500 г картоплі;
- 2 цибулини;
- 1 морква;
- 1 корінь селери;
- 0,5 кореня петрушки;
- 2 ст. л. томату-пюре;
- зелень
- лавровий лист ОгородникТМ;
- мелений перець ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокМ’ясо трохи відбити, посолити, посипати перцем Огородник™, запанірувати в борошні та обсмажити на жирі до утворення рум’яної скоринки.
- 2 крокМоркву, петрушку та селеру нарізати кубиками, а цибулю і картоплю – скибочками. Корінь і цибулю обсмажити в жирі, окремо обсмажити картоплю.
- 3 крокШматки свинини, картоплі та овочі викласти в каструльку шарами (під і над м’ясом повинні бути овочі), додати томат-пюре та лавровий лист Огородник™, залити бульйоном, звареним з свинячих кісточок, щоб він тільки прикрив продукти.
- 4 крокНакрити посуд кришкою і тушкувати до готовності. При подачі до столу м’ясо викласти в тарілку разом з овочами та соусом.