
Свинина, тушкована з яблуками
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
40 хвилин
-
2 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 600 г свинини;
- 2 ст. л. жиру;
- 1 цибулина;
- 2 яблука;
- 1 ст. л. борошна;
- кмин (або майоран);
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокМ’ясо посолити, посипати борошном та обсмажити з усіх боків на сильно розігрітому жирі.
- 2 крокПерекласти в каструлю, злити жир, який залишився від смаження, посипати кмином або майораном, влити декілька ложок води і тушкувати під кришкою до м’якого стану.
- 3 крокЗалежно від випаровування соку додають воду. В кінці тушіння покласти очищені та нарізані кружальцями яблука.
- 4 крокКоли м’ясо розм’якшиться, соус протерти, всипати підсушене борошно, закип’ятити. Вийняти з каструлі м’ясо, нарізати його скибочками, викласти на тарілку та залити соусом.