Свинина, тушкована з яблуками

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 600 г свинини;
  • 2 ст. л. жиру;
  • 1 цибулина;
  • 2 яблука;
  • 1 ст. л. борошна;
  • кмин (або майоран);
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМ’ясо посолити, посипати борошном та обсмажити з усіх боків на сильно розігрітому жирі.
  • 2 крокПерекласти в каструлю, злити жир, який залишився від смаження, посипати кмином або майораном, влити декілька ложок води і тушкувати під кришкою до м’якого стану.
  • 3 крокЗалежно від випаровування соку додають воду. В кінці тушіння покласти очищені та нарізані кружальцями яблука.
  • 4 крокКоли м’ясо розм’якшиться, соус протерти, всипати підсушене борошно, закип’ятити. Вийняти з каструлі м’ясо, нарізати його скибочками, викласти на тарілку та залити соусом.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test