Свинина, тушкована з овочами та вершками

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 400 г вирізки свинної;
  • 300 г печериць;
  • 100 г перець болгарський;
  • 100 г помідори;
  • 150 мл вершків (25% жирності);
  • суміш перців ОгородникТМ;
  • 100 мл оливкової олії.

Процес приготування

  • 1 крокСвинину наріжте на кубики, приблизно сантиметр на сантиметр. Розігрійте сотейник та вилийте в нього 50 мл оливкової олії. Викладіть свинину в сотейник. Посипте сумішшю перців Огородник™ і посоліть за смаком. Смажте м’ясо протягом 15 хвилин.
  • 2 крокПоки смажиться м’ясо, наріжте крупно печериці, кубиками помідор та довгими тонкими смужками солодкий болгарський перець.
  • 3 крокПісля 15 хвилинного смаження свинини вилийте сік, що утворився або жир з сотейника. Додайте в сотейник 50 мл оливкової олії та всі овочі. Посоліть та поперчіть за смаком.
  • 4 крокСмажте 5 хвилин. Не забувайте помішувати. Після обжарювання овочів та м’яса додайте вершки та воду, щоб овочі та м’ясо були на 2/3 занурені в рідину.
  • 5 крокТушкуйте протягом 15-20 хвилин. Слідкуйте, щоб суміш вершків та води не википіла повністю.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test