
Свинина в цибулевому соусі
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
40 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 1 кг свинини;
- 5-6 ст. л. жиру;
- 4 цибулини;
- 1 ч. л. червоного меленого перцю ОгородникТМ;
- 1 ч. л. товченого тмину;
- 200 г сухого вина;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокМ’ясо нарізати шматочками, покласти в сотейник, посолити, додати жир та дрібно нарізану цибулю. Тушити, поки цибуля не стане прозорою.
- 2 крокПотім посипати перцем Огородник™ і кмином, влити 0,5 склянки вина та гарячої води, щоб м’ясо трохи покрилося, тушкувати майже до м’якого стану.
- 3 крокНаприкінці влити вино, що залишилося та знову потушити. Гарнірувати відвареною картоплею або рисом.