Свинина в цибулевому соусі

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 кг свинини;
  • 5-6 ст. л. жиру;
  • 4 цибулини;
  • 1 ч. л. червоного меленого перцю ОгородникТМ;
  • 1 ч. л. товченого тмину;
  • 200 г сухого вина;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМ’ясо нарізати шматочками, покласти в сотейник, посолити, додати жир та дрібно нарізану цибулю. Тушити, поки цибуля не стане прозорою.
  • 2 крокПотім посипати перцем Огородник™ і кмином, влити 0,5 склянки вина та гарячої води, щоб м’ясо трохи покрилося, тушкувати майже до м’якого стану.
  • 3 крокНаприкінці влити вино, що залишилося та знову потушити. Гарнірувати відвареною картоплею або рисом.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test