Свинина, запечена з картоплею

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • свинина (корейка) - 400 г;
  • помідори - 3 шт.;
  • цибуля ріпчаста - 1-2 шт.;
  • картопля - 2 шт.;
  • часник - 1-2 зубчики;
  • сир твердий - 250 г;
  • майонез;
  • сушена зелень петрушки ТМ Огородник;
  • рослинне масло для змащування форми;
  • сіль, перець за смаком.

Процес приготування

  • 1 крокВимити м’ясо, обсушити та нарізати скибками. Відбити з двох сторін.
  • 2 крокОчистити та нарізати цибулю кільцями. Помідори також нарізати кільцями.
  • 3 крокОчистити і порубати часник, натерти сир.
  • 4 крокКартоплю натерти на крупній тертці і помістити в миску з холодною, підсоленою водою. Коли потрібно буде додавати картоплю, процідити її через друшляк і обсушити.
  • 5 крокНа змащене маслом деко викласти відбиті скибочки м’яса, посолити і поперчити. Зверху покласти цибулю з рубленим часником, трохи посолити і поперчити. Потім укласти шар картоплі.
  • 6 крокНа картоплю викласти помідори, трохи посолити і посипати щіпкою цукру. Шар помідорів добре змастити майонезом і посипати тертим сиром.
  • 7 крокЗапікати в розігрітій до 180 ° С духовці близько 50-60 хвилин, до готовності картоплі. Якщо через 40 хвилин сирна скоринка починає рум’янитися, а картопля ще не готова, потрібно накрити форму фольгою, щоб картопля дійшла до готовності, а запіканка не пересохла.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test