Сирне печиво

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 250 г борошна;
  • 230 г сиру;
  • 130 г вершкового масла;
  • 0,5 склянки цукру;
  • 1 ч. л. ванільного цукру;
  • 0,5 ч. л. соди.

Процес приготування

  • 1 крокБорошно просіяти та з’єднати з маслом, нарізаним кубиками, гарненько розтерти. Додати в тісто ванільний цукор, сир, протертий через сито, соду та замісити тісто. Вимісити, щоб воно не прилипало до рук.
  • 2 крокГотове тісто розкачати у пласт, товщиною 3 мм та вирізати кружальця. Кружальця з одного боку вмочити в цукор та скласти навпіл, цукром всередину. Потім вмочити в цукор одну сторону півкола та скласти, також цукром всередину.
  • 3 крокОтриману чверть кола знову вмочити однією стороною в цукор, та покласти на застелене пергаментом деко, цукром догори. Випікати печиво у добре розігрітій духовці при 180 градусах протягом 25-30 хвилин.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test