Сирний чізкейк

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • Сир кисломолочний - 500 г;
  • Масло вершкове - 120 г;
  • Вершки 33% – 200 мл;
  • Печеня до чаю – 300 г;
  • Цукор – 100 г;
  • Желатин – 20 г.

Процес приготування

  • 1 крокЗалити желатин водою (100 мл) та залишити на 50-60 хвилин.
  • 2 крокРозтопити масло на водяній бані та подрібнити печиво на крихти. Змішати масло з печивом. Викласти з печива нижній шар чізкейка та поставити форму в холодильник.
  • 3 крокКоли желатин розбухне, потрібно підігріти його, але не доводити до кипіння. Залишити вистигати. Вершки збити з цукром, ввести кисломолочний сир та перемішати до однорідності. Обережно ввести желатин та знову перемішати.
  • 4 крокВикласти сирно-вершкову суміш на шар з печива. Поставити готовий чізкейк в холодильник на 3-4 години.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test