Сирники по-аджарський

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • творог - 250 г;
  • яйце - 1 шт.;
  • жовтки - 3 шт.;
  • борошно - 3 ст. ложки + для обвалювання;
  • сир сулугуні - 50 г;
  • спеції (на свій смак) - 0,5 ч. л.;
  • сіль, перець за смаком.

Процес приготування

  • 1 крокСир викласти в миску, вбити яйце, додати сіль та спеції. Спеції можна використовувати на свій смак або взагалі обійтися без них.
  • 2 крокРозім’яти творог, додати борошно. Все добре розмішати, щоб вийшла однорідна маса.
  • 3 крокРозділити творожну масу на дві частини, обваляти в борошні. Сформувати два сирника у вигляді човників.
  • 4 крокДеко застелити папером для випічки. Викласти сирні човники на деко. Зробити всередині поглиблення для начинки. Човники змастити жовтком. Деко поставити в духовку, нагріту до 190°, запікати 10-15 хвилин.
  • 5 крокНатерти на крупній тертці сир сулугуні.
  • 6 крокДістати деко з духовки. Заповнити поглиблення сирників сиром сулугуні, у центр кожного сирника викласти по одному жовтку.
  • 7 крокПовернути деко в духовку і запікати сирники до готовності жовтка, 4-6 хвилин.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test