Сирники, запечені в духовці

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 400 г домашнього сиру;
  • 2-3 ст. л. борошна;
  • 1 велике яйце;
  • 2-3 ст. л. цукру;
  • 1/2 ст. родзинок;
  • звичайна або кукурудзяна мука для панірування;
  • сметана;
  • яблучне варення;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокЯйце збити з цукром та додати до сиру, перемішати, додати сіль, борошно та родзинки.
  • 2 крокЗ сирної маси сформувати сирники, обваляти в борошні та викладати на форму з папером для випічки. Випікати приблизно 25 хвилин при температурі 180-190 градусів.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test