Тава-кебаб

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 400 г м'якоті напівжирної баранини;
  • 80 г топленого масла;
  • 20 г винного оцту;
  • 80 г ріпчастої цибулі;
  • 50 г зелені базиліка і крес-салату;
  • 10 г цукру;
  • 4 яйця;
  • мелений перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМ’ясо посолити, додати перець Огородник™ та разом із цибулею двічі пропустити через м’ясорубку. Потім додати трохи води, змішати та сформувати битки і без будь-якого панірування обсмажити з обох сторін.
  • 2 крокНа сковороду з маслом викласти готові битки, залити збитими яйцями і вже в духовці довести до готовності.
  • 3 крокПодати на сковороді, в соусник налити цибульну поливку, на окрему тарілку покласти зелень.
  • 4 крокДля приготування підливи цибулю спасерувати, додати оцет, цукор, сіль, залити водою так, щоб вона покрила продукти, і варити 10 хвилин.

Виноски

  • Примітки:

    Замість цибулевої підливи можна подати сік незрілого винограду або смажену картоплю

  • Примітка редактора:

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test