Телячі нирки з грибами

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 4 телячі нирки;
  • 250 г свіжих грибів;
  • 3-4 ст. л. жиру;
  • 1 ст. л. борошна;
  • 0,5 склянки вина;
  • 0,5 склянки води;
  • зелень;
  • мелений перець Огородник™;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокГриби нарізати, влити жир і поставити тушкувати. Нирки очистити від плівки та сала, нарізати в довжину на скибочки, товщиною близько 1 см.
  • 2 крокНирки відмочувати у воді з оцтом 1-2 години, посолити, посипати перцем Огородник™, панірувати в борошні та підсмажити з обох боків; влити вино та гарячу воду.
  • 3 крокДодати гриби і варити ще хвилин 10-15, потім перекласти в тарілку.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test