
Телячі нирки з грибами
-
Підготовка
25 хвилин
-
Готувати
30 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 4 телячі нирки;
- 250 г свіжих грибів;
- 3-4 ст. л. жиру;
- 1 ст. л. борошна;
- 0,5 склянки вина;
- 0,5 склянки води;
- зелень;
- мелений перець Огородник™;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокГриби нарізати, влити жир і поставити тушкувати. Нирки очистити від плівки та сала, нарізати в довжину на скибочки, товщиною близько 1 см.
- 2 крокНирки відмочувати у воді з оцтом 1-2 години, посолити, посипати перцем Огородник™, панірувати в борошні та підсмажити з обох боків; влити вино та гарячу воду.
- 3 крокДодати гриби і варити ще хвилин 10-15, потім перекласти в тарілку.