
Телятина холодна
-
Підготовка
20 хвилин
-
Готувати
30 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 1 кг телятини;
- 5-6 ст. л. смальцю;
- 1-2 моркви;
- 0,5 кореня селери;
- 1 цибуля;
- 1 ст. л. вершкового масла;
- 100 г твердого сир.
- приправа «До м’яса» Огородник™.
Процес приготування
- 1 крокОкорок помити, просушити серветкою, додати приправу «До м’яса» Огородник™ і цілим шматком обсмажити в каструлі з товстими стінками, додавши смалець.
- 2 крокКоли м’ясо обсмажиться до рум’яної скоринки, додати нарізану великими смужками і злегка обсмажені моркву, селеру та цибулю. Потім влити півсклянки води, каструлю щільно накрити кришкою і тушкувати, поки випариться вся вода.
- 3 крокЯкщо м’ясо ще недостатньо м’яке, влити гарячої води і продовжувати тушкувати. Готове м’ясо вийняти із каструлі, охолодити і нарізати скибками, товщиною 1 см.
- 4 крокМасло розім’яти, змастити ним кожну скибку з однієї сторони, обваляти їх в натертому сирі і викласти на тарілку у вигляді віночка. На середину тарілки викласти зелений горошок, відварену стручкову квасолю з маслом та інші овочі.