Телятина холодна

  • recipe-time

    Підготовка

    30 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    30 хвилин

  • recipe-servings

    4

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 кг телятини;
  • 5-6 ст. л. смальцю;
  • 1-2 моркви;
  • 0,5 кореня селери;
  • 1 цибуля;
  • 1 ст. л. вершкового масла;
  • 100 г твердого сир.
  • приправа «До м’яса» Огородник™.

Процес приготування

  • 1 крокОкорок помити, просушити серветкою, додати приправу «До м’яса» Огородник™ і цілим шматком обсмажити в каструлі з товстими стінками, додавши смалець.
  • 2 крокКоли м’ясо обсмажиться до рум’яної скоринки, додати нарізану великими смужками і злегка обсмажені моркву, селеру та цибулю. Потім влити півсклянки води, каструлю щільно накрити кришкою і тушкувати, поки випариться вся вода.
  • 3 крокЯкщо м’ясо ще недостатньо м’яке, влити гарячої води і продовжувати тушкувати. Готове м’ясо вийняти із каструлі, охолодити і нарізати скибками, товщиною 1 см.
  • 4 крокМасло розім’яти, змастити ним кожну скибку з однієї сторони, обваляти їх в натертому сирі і викласти на тарілку у вигляді віночка. На середину тарілки викласти зелений горошок, відварену стручкову квасолю з маслом та інші овочі.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test