Телятина, смажена з грибами і помідорами

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 700-800 г телятини (м'якоть задньої ноги);
  • 4-5 ст. л. масла;
  • 200 г свіжих білих грибів;
  • 400 г помідор;
  • 2-3 зубки часнику;
  • зелень;
  • мелений перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМ’ясо зачистити від сухожиль, нарізати скибочками і відбити. Потім посолити, покласти на сковороду з розігрітим маслом і смажити з обох боків до готовності.
  • 2 крокГриби нарізати скибочками та підсмажити на олії; помідори розрізати навпіл, посолити, додати перець Огородник™ і також підсмажити на олії.
  • 3 крокПри подачі до столу покласти м’ясо на тарілку, зверху розмістити гриби і помідори та залити томатним соусом, приправленим подрібненим часником. Гарнірувати відвареною картоплею.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test