Телятина, тушкована в горщику

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г телятини;
  • 3 ст. л. топленого масла або сала;
  • 600 г картоплі;
  • 2 моркви;
  • 2 цибулини;
  • 1 ріпа;
  • 2 ст. л. борошна;
  • 3 ст. л. томату-пюре;
  • лавровий лист Огородник ТМ;
  • зелень петрушки;
  • мелений перець Огородник ТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМ’ясо нарізати, посипати перцем Огородник™, посолити, панірувати в борошні і обсмажити.
  • 2 крокКартоплю, моркву, ріпу нарізати кубиками, невелику цибулю залишити цілою, а великий – нарізати скибками, пасерувати в жирі все окремо.
  • 3 крокПідготовлене м’ясо, овочі та картоплю покласти в порційні горщики, додати зелень, лавровий лист ОгородникТМ, залити бульйоном і тушкувати під кришкою в духовій шафі. Подати до столу в горщиках.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test