
Телятина, тушкована в горщику
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
45 хвилин
-
3 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 500 г телятини;
- 3 ст. л. топленого масла або сала;
- 600 г картоплі;
- 2 моркви;
- 2 цибулини;
- 1 ріпа;
- 2 ст. л. борошна;
- 3 ст. л. томату-пюре;
- лавровий лист Огородник ТМ;
- зелень петрушки;
- мелений перець Огородник ТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокМ’ясо нарізати, посипати перцем Огородник™, посолити, панірувати в борошні і обсмажити.
- 2 крокКартоплю, моркву, ріпу нарізати кубиками, невелику цибулю залишити цілою, а великий – нарізати скибками, пасерувати в жирі все окремо.
- 3 крокПідготовлене м’ясо, овочі та картоплю покласти в порційні горщики, додати зелень, лавровий лист ОгородникТМ, залити бульйоном і тушкувати під кришкою в духовій шафі. Подати до столу в горщиках.