
Телятина, тушкована з чорносливом
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
45 хвилин
-
3 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 800 г м'якоті телятини;
- 10-15 картоплин;
- 1 стакан томатного соусу;
- 3-4 цибулини;
- 4 ст. л. жиру;
- 100 г чорносливу;
- зелень;
- мелений перець ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокМ’ясо нарізати, посолити, посипати перцем Огородник™ і обсмажити на жирі до золотистого кольору.
- 2 крокПотім перекласти в каструлю, залити томатним соусом, додати пасеровану цибулю, тушкувати під кришкою на невеликому вогні 40-50 хвилин.
- 3 крокВ кінці тушіння додати сіль, перець Огородник™, чорнослив, накрити кришкою і помістити в духовку на 15-20 хвилин. Подати з відвареною цілою картоплею, посипавши зеленню.