Телятина, тушкована з чорносливом

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 800 г м'якоті телятини;
  • 10-15 картоплин;
  • 1 стакан томатного соусу;
  • 3-4 цибулини;
  • 4 ст. л. жиру;
  • 100 г чорносливу;
  • зелень;
  • мелений перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМ’ясо нарізати, посолити, посипати перцем Огородник™ і обсмажити на жирі до золотистого кольору.
  • 2 крокПотім перекласти в каструлю, залити томатним соусом, додати пасеровану цибулю, тушкувати під кришкою на невеликому вогні 40-50 хвилин.
  • 3 крокВ кінці тушіння додати сіль, перець Огородник™, чорнослив, накрити кришкою і помістити в духовку на 15-20 хвилин. Подати з відвареною цілою картоплею, посипавши зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test