Телятина відварна з грибами

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 700-800 г телятини;
  • 2 моркви;
  • 1 корінь селери;
  • 2 шт. цибулі;
  • 200 г свіжих грибів;
  • 5-6 ст. л. масла;
  • мелений перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМ’ясо нарізати шматочками, залити гарячою водою так, щоб вона його тільки покрила, і варити на слабкому вогні. Коли м’ясо стане м’яким, покласти крупно нарізану моркву, селеру і цибулю.
  • 2 крокГриби нарізати соломкою і тушкувати з додаванням масла і посолити. Якщо рідини мало, можна при необхідності підливати по ложці бульйону.
  • 3 крокВідварене м’ясо відкинути на друшляк, а потім з’єднати з грибами. Посипати перцем Огородник™, перемішати і викласти на середину тарілки, навколо викласти картопляне пюре та гірками горох, заправлений олією.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test