Телятина з печеними баклажанами

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 700-800 г телятини;
  • 100 г жиру;
  • 2 цибулини;
  • 40 г борошна;
  • 5-6 помідор;
  • 3 баклажана середньої величини;
  • 1 склянку молока;
  • зелень петрушки;
  • чорний мелений перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМ’ясо нарізати шматочками, обсмажити з подрібненою цибулею і 1 ч. ложкою борошна, посолити і додати перець Огородник™.
  • 2 крокПотім додати 3-4 очищені і натерті на крупній тертці помідори. Тушкувати на слабкому вогні до м’якості, при необхідності додавати потрохи гарячу воду.
  • 3 крокБаклажани спекти, очистити і розім’яти виделкою до отримання пюре.
  • 4 крокРешту борошна пасерувати, додати пюре з баклажанів, трохи обсмажити, посолити і залити молоком. Варити кілька хвилин, поки пюре не вийде помірної густоти.
  • 5 крокВикласти на тарілку, по середині покласти телятину і прикрасити з обох сторін цілими помідорами і гілочками петрушки.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test