Тірамісу з полуницею

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • печиво Савоярді – 200 г;
  • полуниче пюре з цукром – 200 г;
  • вершки 30% - 350 мл;
  • сир Маскарпоне – 250 г;
  • цукрова пудра – 100 г;
  • шоколад для прикраси – 100 г.

Процес приготування

  • 1 крокВершки з’єднайти з сиром Маскарпоне, додати трохи цукрової пудри та збити міксером до густої маси.
  • 2 крокВзяти прозору форму та викласти в неї третю частину отриманого крему. На крем додати половину печева.
  • 3 крокВикласти рівним шаром викласти половину полуничного пюре.
  • 4 крокЗверху знову викласти третю частину крему, потім печиво і полуничне пюре.
  • 5 крокВикласти крем, розрівняти його по всій поверхні. Потерти шоколад на терці та посипати ним десерт.
  • 6 крокПоставити десерт в холодильник на дві години.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test