Тістечко білкове

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Для тіста:

  • 5 білків;
  • 250 г цукру;

Для крему:

  • 200 г вершкового масла;
  • 100 г цукру;
  • 5 жовтків;
  • 0,5 склянки чорної кави;
  • ванілін.

Процес приготування

  • 1 крокБілки збити з цукром у пишну піну. З кондитерського мішечка або чайною ложкою викласти їх у вигляді кульок на змащене жиром та посипане борошном деко. Випікати при температурі 200 градусів 30-40 хвилин.
  • 2 крокЖовтки розтерти з цукром, змішати з половиною порції кави та нагріти, не доводячи до кипіння. Потім охолодити, збити з маслом та ваніліном до отримання однорідної маси. Змастити кремом нижню поверхню тістечка та склеїти їх попарно.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test