
Тістечко чайне
-
Підготовка
-
Готувати
-
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 250 г борошна;
- 200 г вершкового масла;
- 0,25 ч. л. соди;
- 1 г лимонної кислоти;
- 180 г цукру;
- 100 г очищеного мигдалю або грецьких горіхів;
- 2 яйця;
- лимонна цедра.
Процес приготування
- 1 крокЗамісити круте тісто, невелику його частину відкласти, а другу частину розкачати в пласт товщиною 2-3 см, викласти на деко та змастити фруктовим повидлом.
- 2 крокЗ тіста, що залишилося, скачати тоненькі джгутики та викласти їх зверху у вигляді авоськи.
- 3 крокВипечений пиріг нарізати квадратиками та посипати цукровою пудрою з ваніліном.