
Тістечко пісочне з джемом
-
Підготовка
-
Готувати
-
Інгредієнти
Для тіста:
- 300 г борошна;
- 2 ст. л. води;
- 150 г маргарину;
- 100 г цукру;
- 1 яйце;
- 0,25 ч. л. соди;
Для прошарування:
- 100 г абрикосового джему;
- цукрова пудра;
- ванілін.
Процес приготування
- 1 крокМуку залити гарячою водою та перемішати. Коли охолоне, порізати з маргарином, додати жовток, цукор, соду, замісити тісто та тоненько його розкачати. Вирізати невеликі коржі та випекти їх у розігрітій духовці.
- 2 крокДжем розтерти з білком та змастити ним нижню поверхню коржів. Склеїти їх попарно, посипати цукровою пудрою з ваніліном.