Тістечко пісочне з джемом

  • recipe-time

    Підготовка

    15 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    20 хвилин

  • recipe-servings

    6 порцій

Інгредієнти

Для тіста:

  • 300 г борошна;
  • 2 ст. л. води;
  • 150 г маргарину;
  • 100 г цукру;
  • 1 яйце;
  • 0,25 ч. л. соди;

Для прошарування:

  • 100 г абрикосового джему;
  • цукрова пудра;
  • ванілін.

Процес приготування

  • 1 крокМуку залити гарячою водою та перемішати. Коли охолоне, порізати з маргарином, додати жовток, цукор, соду, замісити тісто та тоненько його розкачати. Вирізати невеликі коржі та випекти їх у розігрітій духовці.
  • 2 крокДжем розтерти з білком та змастити ним нижню поверхню коржів. Склеїти їх попарно, посипати цукровою пудрою з ваніліном.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test