Тістечко «Пташине молоко»

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Для тіста:

  • 150 г борошна;
  • 75 г вершкового маргарину;
  • 6 яєць;
  • 130 г води;
  • сіль;

Для крему:

  • 280 г вершкового масла;
  • 6 жовтків;
  • 130 г згущеного молока;
  • 100 г цукрової пудри;
  • 100 г горіхів;
  • ванільний цукор;
  • вино;

Для посипання:

  • 10 г цукрової пудри.

Процес приготування

  • 1 крокПриготувати заварне тісто, покласти його у кондитерський мішок та видавити у вигляді круглих булочок. Випікати при температурі 170-200 градусів протягом 25-30 хвилин.
  • 2 крокГотові булочки заповнити кремом з горіхами, верх змастити кремом без горіхів та посипати подрібненими смаженими горіхами та цукровою пудрою.
  • 3 крокЗгущене молоко, цукрову пудру та жовтки виварити на водяній бані впродовж 2 годин; горіхи підсмажити та пропустити через м’ясорубку.
  • 4 крокМасло збити, з’єднати з жовтками та, продовжуючи збивати, додати ванільний цукор та трохи вина. У частину крему, яким заповнюють булочки, додати подрібнені горіхи. Частину залишити для посипання.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test