Тістечко в шоколаді

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г борошна;
  • 200 г маргарину;
  • 100 г цукрової пудри;
  • 2 яйця;
  • 100 г очищених горіхів;
  • 2-3 ст. л. сметани;
  • 0,5 ч. л. соди;
  • 50 г шоколаду;
  • 2-3 ст. л. молока;
  • ванілін.

Процес приготування

  • 1 крокМаргарин порізати, змішати з борошном, содою, додати цукор, яйця, ванілін, подрібнені горіхи, сметану та замісити тісто. Покласти його на ніч у холодильник.
  • 2 крокПотім перемісити та пропустити через м’ясорубку зі спеціальною насадкою, відрізаючи ножем смужки тіста та згортаючи їх у кільце або у формі вісімки.
  • 3 крокВикласти печиво на змащене жиром деко та випікати в гарячій духовці 15-20 хвилин. Ще тепле тістечко покрити тоненьким шаром шоколаду, розтопленим у гарячому молоці.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test