
Тістечко в шоколаді
-
Підготовка
-
Готувати
-
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 500 г борошна;
- 200 г маргарину;
- 100 г цукрової пудри;
- 2 яйця;
- 100 г очищених горіхів;
- 2-3 ст. л. сметани;
- 0,5 ч. л. соди;
- 50 г шоколаду;
- 2-3 ст. л. молока;
- ванілін.
Процес приготування
- 1 крокМаргарин порізати, змішати з борошном, содою, додати цукор, яйця, ванілін, подрібнені горіхи, сметану та замісити тісто. Покласти його на ніч у холодильник.
- 2 крокПотім перемісити та пропустити через м’ясорубку зі спеціальною насадкою, відрізаючи ножем смужки тіста та згортаючи їх у кільце або у формі вісімки.
- 3 крокВикласти печиво на змащене жиром деко та випікати в гарячій духовці 15-20 хвилин. Ще тепле тістечко покрити тоненьким шаром шоколаду, розтопленим у гарячому молоці.