
Тістечко «Заварні пальчики зі сметанним кремом»
-
Підготовка
-
Готувати
-
Інгредієнти
Для тіста:
- 200 г борошна;
- 100 г вершкового масла;
- 7 яєць;
- сіль;
Для крему:
- 500 г сметани;
- 100 г цукрової пудри;
- ванілін.
Процес приготування
- 1 крокВоду закип’ятити з сіллю та маслом, зняти з плити, постійно помішуючи, всипати борошно, добре розтерти, щоб не було грудочок, та, продовжуючи помішувати, потримати на вогні 3-4 хвилини (маса повинна відставати від ложки).
- 2 крокКоли тісто охолоне, ввести яйце та добре перемішати. Випустити його з кондитерського мішечка на змащене жиром деко у вигляді «пальчиків» довжиною до 10 см та випекти в гарячій духовці.
- 3 крокГотові «пальчики» охолодити, надрізати ножем та заповнити кремом, приготованим зі сметани, збитої з цукровою пудрою та ваніліном. Готові «пальчики» посипати цукровою пудрою.