Тістечко «Заварні пальчики зі сметанним кремом»

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Для тіста:

  • 200 г борошна;
  • 100 г вершкового масла;
  • 7 яєць;
  • сіль;

Для крему:

  • 500 г сметани;
  • 100 г цукрової пудри;
  • ванілін.

Процес приготування

  • 1 крокВоду закип’ятити з сіллю та маслом, зняти з плити, постійно помішуючи, всипати борошно, добре розтерти, щоб не було грудочок, та, продовжуючи помішувати, потримати на вогні 3-4 хвилини (маса повинна відставати від ложки).
  • 2 крокКоли тісто охолоне, ввести яйце та добре перемішати. Випустити його з кондитерського мішечка на змащене жиром деко у вигляді «пальчиків» довжиною до 10 см та випекти в гарячій духовці.
  • 3 крокГотові «пальчики» охолодити, надрізати ножем та заповнити кремом, приготованим зі сметани, збитої з цукровою пудрою та ваніліном. Готові «пальчики» посипати цукровою пудрою.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test