
Тісто для локшини, пельменів та вареників
-
Підготовка
-
Готувати
-
Інгредієнти
Для локшини:
- 1 кг борошна;
- 7 яєць;
- 200 г води;
- 1 ст. л. солі.
Для пельменів:
- 700 г борошна;
- 1-2 яйця;
- 250 г води;
- 0,5 ст. л. солі.
Для вареників:
- 700 г борошна;
- 1-2 яйця;
- 250 г води;
- 1 ст. л. цукру;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокЗ просіяного борошна, яєць, солі й води замішують тісто та дають йому вилежати 20-30 хвилин, щоб добре набрякли білки борошна, потім повторно вимішують.
- 2 крокІз готового тіста можна приготувати локшину, пельмені та вареники.