Тісто для локшини, пельменів та вареників

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Для локшини:

  • 1 кг борошна;
  • 7 яєць;
  • 200 г води;
  • 1 ст. л. солі.

Для пельменів:

  • 700 г борошна;
  • 1-2 яйця;
  • 250 г води;
  • 0,5 ст. л. солі.

Для вареників:

  • 700 г борошна;
  • 1-2 яйця;
  • 250 г води;
  • 1 ст. л. цукру;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокЗ просіяного борошна, яєць, солі й води замішують тісто та дають йому вилежати 20-30 хвилин, щоб добре набрякли білки борошна, потім повторно вимішують.
  • 2 крокІз готового тіста можна приготувати локшину, пельмені та вареники.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test