Томатний сік

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1,5 кг помідор;
  • 2 ч. л. солі;
  • 2 ч. ч. цукру.

Процес приготування

  • 1 крокПомідори подрібнити та нагріти майже до кипіння, все ретельно протерти через сито. На 1 літер соку – 2 чайні ложки солі та 2 чайні ложки цукру (без гірки). Для аромату можна додати щіпку кориці або кілька чайних ложок соку петрушки.
  • 2 крокБанки та кришки стерилізувати, сік довести до кипіння та розлити у банки, відразу ж закатати кришками. Банки перевернути догори дном, накрити ковдрою та залишити до повного охолодження. Зберігати при кімнатній температурі. Але якщо температура вище 24 градусів, то сік потрібно стерилізувати: літрові банки – 10 хвилин, дволітрові – 15.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test