Томатний суп із креветками і молюсками «Чоппіно»

  • recipe-time

    Підготовка

    20 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    30 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • філе морської білої риби – 4 шт.;
  • помідори у власному соку – 2 банки (400 г);
  • варені креветки – 250 г;
  • молюски – 250 г;/li>
  • цибуля – 1 шт.;
  • часник – 3 зубчики;
  • біле сухе вино – 2/3 ст.;
  • песто – 3 ч. л.;/li>
  • приправа «Середземноморська» – за смаком;
  • оливкова олія;
  • лимонний сік.

Процес приготування

  • 1 крокЗбризніть рибу лимонним соком, додайте сіль, перець за смаком.
  • 2 крокУ каструлі або сотейнику підсмажте подрібнений часник і цибулю, додайте томати.
  • 3 крокДо овочевої суміші влийте вино, накрийте кришкою і протушкуйте 15 хв. Додайте відварені креветки, молюски, соус песто, лимонний сік, спеції за смаком і ще раз протушкуйте. Накриваєте суп кришкою і даєте трохи настоятися.
  • 4 крокОбсмажте рибу з двох сторін на добре розігрітій сковороді. Перекладіть її на тарілку, полийте томатним рагу, зверху посипте зеленню. Приємного апетиту!

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test