
Томатний суп із креветками і молюсками «Чоппіно»
-
Підготовка
20 хвилин
-
Готувати
30 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- філе морської білої риби – 4 шт.;
- помідори у власному соку – 2 банки (400 г);
- варені креветки – 250 г;
- молюски – 250 г;/li>
- цибуля – 1 шт.;
- часник – 3 зубчики;
- біле сухе вино – 2/3 ст.;
- песто – 3 ч. л.;/li>
- приправа «Середземноморська» – за смаком;
- оливкова олія;
- лимонний сік.
Процес приготування
- 1 крокЗбризніть рибу лимонним соком, додайте сіль, перець за смаком.
- 2 крокУ каструлі або сотейнику підсмажте подрібнений часник і цибулю, додайте томати.
- 3 крокДо овочевої суміші влийте вино, накрийте кришкою і протушкуйте 15 хв. Додайте відварені креветки, молюски, соус песто, лимонний сік, спеції за смаком і ще раз протушкуйте. Накриваєте суп кришкою і даєте трохи настоятися.
- 4 крокОбсмажте рибу з двох сторін на добре розігрітій сковороді. Перекладіть її на тарілку, полийте томатним рагу, зверху посипте зеленню. Приємного апетиту!