
Томлений нут з оливковою олією та чебрецем
-
Підготовка
20 хвилин
-
Готувати
35 хвилин
-
3 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 500 г нуту;
- 100 мл оливкової олії;
- 10 г чебрецю;
- перець чорний мелений ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокГорох замочити на 8-12 годин, після чого залити його чистою водою, поставити на плиту та довести до кипіння. Духовку розігріти до 80-90 градусів та перемістити в неї горох на півтори години.
- 2 крокПриблизно через годину вийняти горох з духовки, приправити сіллю та додати воду, якщо необхідно. Нут знову відправити в духовку до готовності. Готовий горох приправити оливковою олією та перцем Огородник™.