Томлений нут з оливковою олією та чебрецем

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г нуту;
  • 100 мл оливкової олії;
  • 10 г чебрецю;
  • перець чорний мелений ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокГорох замочити на 8-12 годин, після чого залити його чистою водою, поставити на плиту та довести до кипіння. Духовку розігріти до 80-90 градусів та перемістити в неї горох на півтори години.
  • 2 крокПриблизно через годину вийняти горох з духовки, приправити сіллю та додати воду, якщо необхідно. Нут знову відправити в духовку до готовності. Готовий горох приправити оливковою олією та перцем Огородник™.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test