Торт горіхово-вишневий

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Для тіста:

  • 200 г очищених горіхів;
  • 200 г цукру;
  • 8 яєць;
  • 0,5 склянки сухарів;
  • ванілін;

Для крему:

  • 200 г вершкового масла;
  • 100 г маргарину;
  • 200 г очищених горіхів;
  • 200 г цукрової пудри;
  • 0,5 склянки сметани;
  • ванілін;
  • 1 ст. л. коньяку.

Процес приготування

  • 1 крокЖовтки розтерти з цукром та ваніліном, додати збиті білки, подрібнені горіхи, сухарі, все добре перемішати, вилити у змащену жиром та посипану сухарями форму для торта та випікати при температурі 200 градусів 30-40 хвилин.
  • 2 крокМасло та маргарин розтерти з цукровою пудрою та ваніліном, сметану збити, перемішати з подрібненими горіхами, з’єднати з маслом, влити коньяк. Збити крем до утворення пишної маси.
  • 3 крокВипечений пласт розрізати вздовж на два коржі, змочити їх солодкою кавою, нижній змастити вишневим джемом, зверху покласти шар крему та накрити другим коржем.
  • 4 крокВерх та сторони торта змастити кремом та посипати подрібненими горіхами. Прикрасити вишнями з варення та половинками горіхів.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test