Торт горіховий

  • recipe-time

    Підготовка

    30 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    40 хвилин

  • recipe-servings

    6 порцій

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 250 г борошна;
  • 200 г цукру;
  • 250 г очищених грецьких горіхів;
  • 150 г вершкового масла;
  • 100 г сметани;
  • 4 яйця.

Процес приготування

  • 1 крокОчищені горіхи разом з цукром двічі пропустити через м’ясорубку, додати розтоплене масло, сметану, збиті яйця, добре перемішати, всипати борошно. Після чого, поки тісто не осіло, перевести його на змащену маслом форму (форма повинна бути заповненою приблизно наполовину).
  • 2 крокВипікати протягом 30-40 хвилин при температурі 180-210 градусів. При натисканні пальцем на пласт на сирому бісквіті залишиться ямочка, на добре випеченому вона вирівняється.
  • 3 крокГотовий бісквіт охолодити до кімнатної температури, вийняти з форми, розрізати вздовж на дві половинки, просочити сиропом, змастити будь-яким кремом, посипати горіхами.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test