Торт «Вишня»

  • recipe-time

    Підготовка

    8-10 годин

  • recipe-time

    Готувати

    30 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Для бісквітного коржа:

  • 150 г борошна;
  • 150 г цукру;
  • 5-6 яєць;

Для пісочного коржа:

  • 230 г борошна;
  • 50 г цукру;
  • 60 г вершкового масла або маргарину;
  • 2 яйця;
  • 0,25 ч. л. соди;

Для сиропу:

  • 2 ст. л. варення;
  • 0,25 склянки окропу;
  • 2 ч. л. червоного вина.

Процес приготування

  • 1 крокЯйця з цукром збивати поки суміш не збільшиться в 2-3 рази та не стане густою. Продовжуючи збивати, цівкою всипати борошно. Форму для торта або невисоку каструлю змазати маслом, обсипати борошном та випекти бісквіт при температурі 200 градусів. Готовий бісквіт повинен вистояти 8-10 годин.
  • 2 крокМасло, цукор, яйця розтерти в однорідну масу, всипати борошно та соду, швидко розмішати. Тісто розкачати та випекти на деко. Витримати корж кілька годин. Зрізати верхню скоринку бісквітного коржа, підсушити її та подрібнити.
  • 3 крокЗмочити сиропом, змастити вишневим джемом або конфітюром та накрити пісочним коржем. Знову намазати джемом та посипати бісквітною крихтою. Прикрасити ягодами із варення.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test