Торт з зефіром і полуницею

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • вершки 33% – 500 мл;
  • зефір – 500 г;
  • молоко – 1 ст.;
  • шоколад молочний – 50 г;
  • полуниця – 150-200 г;
  • цукор – 130 г;
  • желатин – 25 г;
  • ванілін.

Процес приготування

  • 1 крокЗбити молоко з верками, ваніліном та цукром, потім ввести воду з набухлим желатином. Поставити суміш у холодильник на 20 хвилин.
  • 2 крокРозрізати зефір та полуницю уздовж на кілька частин.
  • 3 крокНа велику тарілку викласти шар зефіру, потім частину порізаної полуницю, полити вершками. Повторити всі верстви ще раз та поставити в холодильник. Зверху посипати тертим шоколадом.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test