Трубочки з лаваша

  • recipe-time

    Підготовка

    25 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    20 хвилин

  • recipe-servings

    3 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • куряче філе – 450 г;
  • твердий сир – 100 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • майонез – 1 ст. л.;
  • кунжут від ТМ «Карпатські трави» (для посипки).

Процес приготування

  • 1 крокДрібно наріжте куряче філе, додайте до нього нарізану цибулю та часник.
  • 2 крокНатріть сир, додайте яйце, майонез, посоліть та поперчіть за смаком.
  • 3 крокПоріжте лаваш на прямокутники, розміром 15 на 20 см.
  • 4 крокНачинку виложіть тільки з однієї сторони. Згорніть лаваш у трубочки, а краї промажте збитим яйцем.
  • 5 крокЗверху трубочки змастіть яйцем, посипте кунжутом та випікайте в духовці 30-35 хв. при температурі 190°C.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test