Цвітна капуста маринована

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

На літрову банку:

  • 600-650 г цвітної капусти;

Для маринаду:

  • 0,5 л води;
  • 10 г солі;
  • 1 ст. л. оцту;
  • спеції ОгородникТМ.

Процес приготування

  • 1 крокКапусту підготувати, покласти на 20 хвилин у солону воду, 2-3 хвилини проварити у підсоленій та підкисленій воді, потім викласти у банки, залити киплячим маринадом.
  • 2 крокБанки накрити кришками та стерилізувати 15-20 хвилин у киплячій воді, після чого відразу закатати та перевернути догори дном. Після охолодження зберігати у прохолодному темному місці.
  • 3 крокКапусту можна маринувати з додаванням різних приправ: гіркого або духмяного перцю горошком Огородник™, гвоздики, кориці, лаврового листа Огородник™, часнику, кропу, естрагону, листків чорної смородини, кореня хрону.
  • 4 крокМаринад також можна зробити солодкуватим: на вказану норму солі та оцту додати 0,75 столової ложки цукру. Оцет можна замінити лимонною кислотою.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test