Тушкована свинина з журавлиною

  • recipe-time

    Підготовка

    30 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    45 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • свинина - 650 г;
  • цибуля ріпчаста - 100 г;
  • журавлина - 150 г;
  • гірчиця - 1 ст. л.;
  • часник - 3 зубчики;
  • вино біле сухе - 50 мл;
  • бульйон або просто вода - 200 мл;
  • прованські трави ТМ Огородник - 1 ч. л.;
  • сіль перець за смаком;
  • рослинна олія для смаження.

Процес приготування

  • 1 крокНарізати свинину досить великими шматками та обсмажити на сковороді з рослинною олією на сильному вогні до рум’яної скоринки.
  • 2 крокНарізати цибулю півкільцями, додати до свинини. Зменшити вогонь до середнього і обсмажувати 3-4 хвилини.
  • 3 крокДодати цілі зубчики часнику та обсмажувати хвилину.
  • 4 крокВлити вино в м’ясо та тушкувати його до повного випаровування. Додати бульйон.
  • 5 крокДодати бульйон, журавлину, гірчицю, спеції і сіль. Перемішати, тушкувати на повільному вогні під кришкою 60 хвилин.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test