
Тушковані перці
-
Підготовка
20 хвилин
-
Готувати
35 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 4 шт. перцю червоного;
- 3 шт. перцю помаранчевого;
- 2 ст. л. каперсів;
- 2 зубчики часнику;
- 4 гілочки подрібненої петрушки;
- 20 шт. маслин;
- 4 ст. л. оливкової олії;
- 1 перець зелений;
Процес приготування
- 1 крокПерці вимити, розрізати навпіл та видалити серцевину. М’якоть нарізати півкружальцями.
- 2 крокЧасник очистити, подрібнити та обсмажити в розігрітій олії на середньому вогні 1 хв. Додати перці, посолити, поперчити та перемішати. Накрити сковорідку кришкою та готувати на повільному вогні близько 40 хв., час від часу перемішуючи.
- 3 крокПетрушку вимити, подрібнити, змішати з каперсами, маслинами та додати в сковорідку. Прогріти 1 хв. Страву можна подавати і холодною.