Тушковані перці

  • recipe-time

    Підготовка

    20 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    35 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 4 шт. перцю червоного;
  • 3 шт. перцю помаранчевого;
  • 2 ст. л. каперсів;
  • 2 зубчики часнику;
  • 4 гілочки подрібненої петрушки;
  • 20 шт. маслин;
  • 4 ст. л. оливкової олії;
  • 1 перець зелений;

Процес приготування

  • 1 крокПерці вимити, розрізати навпіл та видалити серцевину. М’якоть нарізати півкружальцями.
  • 2 крокЧасник очистити, подрібнити та обсмажити в розігрітій олії на середньому вогні 1 хв. Додати перці, посолити, поперчити та перемішати. Накрити сковорідку кришкою та готувати на повільному вогні близько 40 хв., час від часу перемішуючи.
  • 3 крокПетрушку вимити, подрібнити, змішати з каперсами, маслинами та додати в сковорідку. Прогріти 1 хв. Страву можна подавати і холодною.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test