Тушкований кролик з овочами

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 кролик;
  • 1 морква;
  • 1 ріпчаста цибуля;
  • 1 гілочка розмарину;
  • 400 г сметани;
  • «Зелень універсальна до м'яса» ОгородникТМ;
  • сіль;
  • 200 г броколі;
  • 200 г стручкової квасолі;
  • 2 ст. л. рослинного олії.

Процес приготування

  • 1 крокТушку кролика помити та розрізати на шматки. Посипати м’ясо меленим чорним перцем Огородник™, посолити і залишити маринуватися на півгодини. Потім обсмажити шматки кролика на рослинній олії до золотистої скоринки.
  • 2 крокЦибулю та моркву почистити і нарізати півкільцями. Обсмажити овочі на рослинній олії в каструлі з товстим дном. Додати шматки кролика, гарячу воду та «Зелень універсальну до м’яса» Огородник™. Води має бути стільки, щоб вона злегка покривала м’ясо.
  • 3 крокТушити кролика протягом 40 хвилин на повільному вогні. Потім додати в каструлю гілочку розмарину та тушкувати ще приблизно 20 хвилин. У міру википання рідини можна підливати в каструлю кип’ячену воду.
  • 4 крокБрокколі та стручкову квасолю бланшувати протягом 5 хвилин у киплячій воді, потім додати в каструлю разом зі сметаною. Довести до кипіння, перевірити на сіль та спеції.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test