
Тушкований кролик з овочами
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
60 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 1 кролик;
- 1 морква;
- 1 ріпчаста цибуля;
- 1 гілочка розмарину;
- 400 г сметани;
- «Зелень універсальна до м'яса» ОгородникТМ;
- сіль;
- 200 г броколі;
- 200 г стручкової квасолі;
- 2 ст. л. рослинного олії.
Процес приготування
- 1 крокТушку кролика помити та розрізати на шматки. Посипати м’ясо меленим чорним перцем Огородник™, посолити і залишити маринуватися на півгодини. Потім обсмажити шматки кролика на рослинній олії до золотистої скоринки.
- 2 крокЦибулю та моркву почистити і нарізати півкільцями. Обсмажити овочі на рослинній олії в каструлі з товстим дном. Додати шматки кролика, гарячу воду та «Зелень універсальну до м’яса» Огородник™. Води має бути стільки, щоб вона злегка покривала м’ясо.
- 3 крокТушити кролика протягом 40 хвилин на повільному вогні. Потім додати в каструлю гілочку розмарину та тушкувати ще приблизно 20 хвилин. У міру википання рідини можна підливати в каструлю кип’ячену воду.
- 4 крокБрокколі та стручкову квасолю бланшувати протягом 5 хвилин у киплячій воді, потім додати в каструлю разом зі сметаною. Довести до кипіння, перевірити на сіль та спеції.