Угорський гуляш

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 600 г телятини;
  • 2 шт. цибуля ріпчаста;
  • 3 зубчики часнику;
  • 5 шт. картоплі;
  • 1 морква;
  • 4 помідори;
  • 1 ч. л. паприка мелена ОгородникТМ;
  • 2 ст. л. жиру свинячого;
  • кмин;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • перець чорний мелений ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокТелятину нарізати кубиками (2 см). Цибулю, часник і моркву очистити, подрібнити і обсмажити в каструлі в розтопленому жирі 6-7 хвилин.
  • 2 крокДодати м’ясо, готувати 10 хвилин. Додати паприку Огородник™, кмин, 1 стакан води і варити на слабкому вогні 25 хвилин, поступово підливаючи воду до 1 л.
  • 3 крокПомідори ошпарити окропом, обдати крижаною водою і очистити від шкірки. М’якоть нарізати шматочками. Картоплю нарізати такими ж кубиками, як м’ясо.
  • 4 крокГуляш посолити, додати перець Огородник™, покласти картоплю, помідори і лавровий лист Огородник™, варити ще 20 хвилин до готовності картоплі.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test