
Угорський гуляш
-
Підготовка
40 хвилин
-
Готувати
80 хвилин
-
6 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 600 г телятини;
- 2 шт. цибуля ріпчаста;
- 3 зубчики часнику;
- 5 шт. картоплі;
- 1 морква;
- 4 помідори;
- 1 ч. л. паприка мелена ОгородникТМ;
- 2 ст. л. жиру свинячого;
- кмин;
- лавровий лист ОгородникТМ;
- перець чорний мелений ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокТелятину нарізати кубиками (2 см). Цибулю, часник і моркву очистити, подрібнити і обсмажити в каструлі в розтопленому жирі 6-7 хвилин.
- 2 крокДодати м’ясо, готувати 10 хвилин. Додати паприку Огородник™, кмин, 1 стакан води і варити на слабкому вогні 25 хвилин, поступово підливаючи воду до 1 л.
- 3 крокПомідори ошпарити окропом, обдати крижаною водою і очистити від шкірки. М’якоть нарізати шматочками. Картоплю нарізати такими ж кубиками, як м’ясо.
- 4 крокГуляш посолити, додати перець Огородник™, покласти картоплю, помідори і лавровий лист Огородник™, варити ще 20 хвилин до готовності картоплі.